Elégedett vásárlóink
 • A Hip Belt PRO deréköv pontosan követi a testemet, így maximális stabilitást biztosít a gerincemnek. Már első használatkor éreztem vele a javulást, szinte azonnal ellazult tőle a derekam. Még csak pár hete használom, de sokat könnyített mozgásomon.

  Tajti Alexandra, Székesfehérvár

 • Évekig küzdöttem isiász fájdalmakkal, de ennek derékövnek használatával sikerült szinte nullára csökkentenem a panaszaimat. Végre ismét fájdalommentesen tudok dolgozni, a családomnak is hálás vagyok érte, hogy ajándékba adták. Minden irodai dolgozónak jó szívvel ajánlom.

  Kovács Benjámin, Nyíregyháza

 • Terhességem második felében jelentkezett csúnya derékfájás, alig bírtam mozogni tőle. A Hip Belt PRO megoldotta a problémámat, stabilizálja a derekamat és csökkenti a nyomást a gerincemen. Imádom!

  Nagy Rebeka, Szolnok

 • Hosszú autóutakon vezetés közben mindig nagyon összeugrott a derekam. Ez a kompressziós deréköv viszont olyan kényelmes, hogy már alig érzem a fájdalmat vezetés közben, nagy könnyebbség!

  Kiss Gergely, Veszprém

 • Az ülőmunka miatt rendszeresen megfájdult a derekam, de a Hip Belt PRO megoldotta ezt a problémámat. Kényelmesen stabilizálja a gerincemet, jelentősen csökkent a korábbi görcsös, szúró érzés.

  Tóth Luca, Győr

 • Időskoromra már nagyon megkeserítette a mindennapjaimat a derékfájdalom. A derékövvel újra fájdalommentesen tudok sétálni, kertészkedni. Sokkal aktívabb vagyok, a lépcsőzés és kevésbé fájdalmas. Köszönöm, hogy ajánlották!

  Horváth Zoltán, Tárnok